BASE L-A BATUT PE GEOANA CU «STEAUA VRAJITOARELOR»


Asta sustine Generalul Emil Strainu (foto), specialist in tehnici paranormale. 

Generalul de brigada Emil Strainu, doctor in amenintari neconventionale, sustine ca in timpul confruntarii dintre Traian Basescu si Mircea Geoana din Palatul Parlamentului grupuri de specialisti in tehnici metapsihice, dispuse in forma de pentagrama in jurul acestei cladiri, au influentat de la distanta claritatea mentala a candidatilor. Adica aceasta campanie a fost un razboi al “magilor electorali”. Dezvaluirile lui Strainu vin la cateva saptamani dupa declaratiile deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, care a spus ca in campania electorala Basescu s-a folosit de “puteri magice”.

 

“Declaratia domnului Viorel Hrebenciuc, in care a sustinut folosirea tehnicilor parapsihologice de influentare si de dirijare mentala, precum «Flacara Violeta», reprezinta un act de curaj. E pentru prima data cand politicienii recunosc faptul ca aceste tehnici au devenit curente in activitatea lor”, ne-a declarat generalul dr. Emil Strainu, fost consilier parlamentar pe probleme de amenintari neconventionale si asimetrice.

Conform afirmatiilor acestuia, specialistii in tehnici metapsihice pot fi asemuiti cu vrajitori ai secolului XXI care pot influenta de la distanta capacitatile intelectuale sau sanatatea unor “persoane- tinta”.

Generalul ne-a explicat ca in perioada dintre declansarea fazei finale a campaniei electorale pentru Presedintie, pana la consumarea ei, cei mai multi specialisti in ocultism au fost angajati in staff- urile de campanie ale celor mai importanti competitori.

Astfel, in timpul confruntarilor dintre candidatii la Presedintie care au avut loc in Palatul Parlamentului, pe 19 noiembrie 2009 si pe 3 decembrie 2009, in jurul acestei cladiri au fost dispuse, sub forma de pentagrama, model geometric cunoscut in ezoterism drept “Steaua Vrajitoarelor”, grupuri de meditatie care au incercat sa influenteze mental starea de spirit, sanatatea si claritatea mentala a lui Basescu, a lui Geoana si a lui Antonescu.

Fiecare candidat a avut grupurile proprii de influenta mentala de la distanta. Batalia s-a dat, de fapt, intre capacitatile persuasive si de influentare a grupurilor de control mental. Numarul membrilor unui asemenea grup a variat intre un minim de 5 persoane si un maxim de 20.

Varful pentagramei magice era in Cismigiu

“Din informatiile pe care le detin, in timpul ultimei confruntari dintre Basescu si Geoana, una din pentagrame avea varful in parcul Cismigiu, format dintr- un grup de 20 de persoane, alte doua colturi in parcul Izvor si monumentul de pe bd. 13 Septembrie, iar ultimele doua colturi langa clubul Level si Posta Puisor. Au castigat cei mai buni in domeniul parapsihologiei”, a precizat Strainu. El spune ca a devenit o moda ca anumite partide politice din tara noastra sa aiba in staff-urile lor celule de influentare si de analiza psihotronica, pe care le utilizeaza curent in infruntarile cu adversarii.

La fel se intampla, precizeaza generalul, si in domeniul afacerilor. Din pacate, aceste tehnici sunt folosite la noi exclusiv in zona privata, in timp ce structurile statului nu pot apara cetateanul impotriva acestui tip de agresiune.

Este denumita si «Steaua lui Satana»

Pentagrama este o stea cu cinci colturi, liniile folosite in desenarea unei pentagrame fiind intacte si continue, de unde denumirea de Nod fara de Sfarsit. Pentru ocultisti, este un simbol precrestin cunoscut si sub numele de Steaua Vietii, Pentalpha, Radacina Druidului, Piciorul Vrajitoarelor, Crucea Vrajitoarelor, Steaua Vrajitoarelor, iar pentru unii, poarta denumirea si de Steaua lui Satana. Varfurile pentagramei simbolizeaza Pamantul – adica stabilitate, anduranta fizica; Focul – curaj, indrazneala; Apa – emotie, intuitie; Aerul – inteligenta, arte; Spiritul – Divinitate.

Hrebenciuc a mentionat primul magia

Viorel Hrebenciuc (foto), seful campaniei electorale a candidatului la Presedintie Mircea Geoana, a fost primul care a amintit de folosirea magiei de catre Traian Basescu. Hrebenciuc a precizat ca joi, 3 decembrie, cand a avut loc infruntarea televizata dintre Basescu si Geoana, actualul presedinte a fost favorizat de “Flacara Violeta”, datorita zodiei, Scorpion, in care s-a nascut. “Flacara Violeta”, in egipteana veche Sagguara (Focul sacru), anihileaza energiile negative ale persoanelor care beneficiaza de puterea ei. (Radu Nistor)

Doua milioane de euro pentru prestatia de «mag electoral»

Surse din cadrul masoneriei din Romania ne-au spus ca nu doar parapsihologii autohtoni au actionat in timpul campaniei electorale, ci si cativa straini, respectiv din Israel si din Statele Unite ale Americii. Acestia din urma au fost foarte bine platiti pentru prestatiilor lor, cu sume cuprinse intre unul si doua milioane de euro de persoana.

Presedintele, despre paranormali: «Ii folosesc si americanii, si rusii»

In emisiunea din 29 decembrie 2009, Basescu a fost intrebat la OTV daca stie despre practicile magice la nivel de stat. Presedintele Romaniei a spus despre paranormali: “Ii folosesc si americanii, si rusii”. Intrebat despre existenta unor structuri romanesti specializate in acest domeniu, Traian Basescu, a spus: “Chiar daca ii avem, eu nu-i stiu!”.

Sursa: Libertatea – (Sorin Golea)

Lasă un comentariu