10 Motive pentru care Barbatii vor Femei Destepte


Uneori, e drept, barbatii vor femei cu un intelect limitat pentru a le putea fermeca si pentru a le putea atrage in cuibusorul lor. Orice barbat adevarat, insa, apreciaza o femeie inteligenta.
. Femeile destepte fac vanatoarea mai interesanta
Se spune, de fiecare data, ca barbatilor le place sa isi cucereasca femela, sa fie masculi dominanti, sa dovedeasca si sa isi dovedeasca ce pot. De aceea, pentru egoul masculin este binefacatoare o prezenta feminina inteligenta. In plus, nimic nu este mai incitant decat o femeie sigura pe ea.

2. Femeile destepte nu te fac de ras in fata prietenilor
O femeie isteata este ca un trofeu pe care sa il expui in vitrina principala a muzeului: o vor prezenta parintilor, prietenilor si poate, chiar daca barbatilor nu le sta in fire sa isi puna pe tava viata personala, vor bifa pe Facebook „in a relationship with… ”

3. Femeile destepte se pot preface ca nu-s

In unele circumstante, este mai bine sa te prefaci ca ai o intelect limitat. Daca un om inteligent se poate preface ca este prost si stie si cand sa faca asta, unul mai putin dotat nu poate parea istet si nici nu ar sti cand sa faca pe desteptul.

4. Femeile destepte ii pot ajuta

Cu siguranta cunosti zicala „In spatele oricarui barbat puternic este o femeie si mai puternica”. Despre asta este vorba aici, despre femeile puternice, cu resurse si cunostinte care sustin masculii speciei. Intotdeauna o femeie va avea mai multe posibilitati decat un barbat, iar ei stiu asta.

5. Femeile destepte se descurca si singure

Orice barbat vrea sa se simta util, dar intotdeauna va vrea sa aiba si libertate. Singurul fel in care le poate avea pe amandoua este sa fie intr-o relatie cu aceasta femeie fantastica, femeia care stie cand sa ii gadile orgoliul si cand sa ii arate individului ca nu are nevoie de el pentru nimic.

6. Femeile destepte ii fac si pe ei sa se simta mai buni

Un mester tamplar nu va putea avea o relatie in adevaratul sens al cuvantului cu o profesoara de japoneza. Insa daca barbatul si femeia au dotari intelectuale aproximativ egale, stima lui de sine va creste caci, asa cum am mai spus, o femeie cu minte sclipitoare este ca un trofeu.

7. Femeile destepte deschid usi

Vorbesc despre genul de femei diplomate, care stiu in ce anturaje sa se afirme si cu cine sa vorbeasca pentru a rezolva problemele fara prea mult tam-tam. Desigur, agenda telefonica va fi plina, dar telefonul personal va fi doar pentru cei dragi.

8. Femeile destepte nu au nevoie de decolteu
Fiind fete descurcarete, ne putem afirma si fara sa ne aratam pielea, iar partenerii nostri au mai putine motive de ingrijorare si/sau de gelozie. Pentru femei, dezvaluirea formelor pentru obtinerea rezultatelor este echivalentul violentei fizice in cazul barbatilor: utila doar pentru cei limitati.

9. Femeile destepte au si imaginatia bogata

Stim cand si ce sa spunem, dar si cand sa tacem. De asemenea, orice femeie destul de inteligenta isi da seama de ce anume are nevoie barbatul ei pentru a fi fericit si cand este timpul pentru a incerca ceva nou… in bucatarie sau in dormitor.

10. Femeile destepte au simtul umorului

In toate filmele femeia perfecta este descrisa asa: frumoasa, inteligenta, amuzanta. O femeie cu capul pe umeri stie cum sa se ingrijeasca si ce sa puna in evidenta ca sa fie frumoasa. Iar simtul umorului este intotdeauna un plus cand ai de-a face cu un barbat.

Link preluat de aici

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

 1. curs franceza incepatori
  feb. 25, 2013 @ 06:56:20

  Ai foarte mare dreptate in ceea ce spui, deaia m-a si ales al meu pe mine si nu vreo pipita care nu stie sa rupa doua vorbe.Recomandat a se citi de toata lumea. 🙂

  Răspunde

 2. italiana pentru incepatori
  apr. 17, 2013 @ 08:51:58

  Cand nu ai asteptari de la tine e clar ca o sa cauti o incuiata, dar atunci cand setea de a fi mai bun e mare o sa tinzi catre cineva cu cap pe umeri nu fonta. 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: