EXPERIMENTUL SINUCIDERII


suicide

Viata e grea, insa daca un taximetrist poate opri pe cineva de la o asa-zisa sinucidere, tu de ce nu ai putea?

Tine minte: viata e prea scurta ca sa te sinucizi

1)dintr-o depresie din cauza iubirii (mai sunt si altii, altele, nu s-a oprit lumea in loc la el sau ea, si asa te va uita peste ani, nici nu-si va ma aduce aminte de tine, nu merita osteneala, tu t sinucizi, el/ea oricum merge mai departe, isi reface viata, daca te-a lasat inseamna ca niciodata nu i-a pasat de tine, si daca ii pasa NICIODATA nu te lasa, trecea peste orice ar fi fost)

2) din cauza notelor ( din liceu,bacalaureat sau de la facultate). Cu note mari sau fara note mari tot acolo unde ti-e norocul ajungi.By the way, norocul ti-l mai faci si cu mana ta.

3) ca nu ai succes si recunoastere. Cui ii pasa? Daca pentru sotul/sotia, iubita/-ul, pentru familie si prieteni conteaza, ce iti mai pasa de restul?

4) ca ai fost dat afara! si ce? da-l incolo de bulangiu, nu a stiut sa-ti recunoasca munca sau au fost alte „interese” la mijloc.

5)ca ti-a murit persoana iubita, unul din parinti etc.Doamne fereste, dar viata trebuie sa mearga inainte… 😦

6)ca esti urat (toti suntem frumosi, noi ne desconsideram si societatea).Societatea ne manipuleaza prin IMAGINE, in primul rand, prin promovarea modelelor scheletice, prin promovarea „sanilor,picioarelor si a altor parti intime” la TV. Ne-au indus in subconstient ca TREBUIE sa aratam ca ei, e un must. NU, fiecare suntem UNICI si frumosi, atat sufleteste cat si trupeste. Dumnezeu a stiut ce a facut cand a facut zidirea Sa, nu era beat sau senil,El a suflat duh dumnezeiesc in tine, ai o parte din frumusetea lui, esti facut dupa chipul si asemanarea Sa si a ingerilor.

7)ca nu ai bani nici sa treci strada. Poti sa treci peste acest impas prin mai multe modalitati. Fie te imprumuti de la parinti, prieteni etc., fie iti cauti job peste job pana gasesti ceva compatibil cu personalitatea ta.

8)Ca sunt cate putin din toate motivele de mai sus, NIMENI si NIMIC nu merita sa-ti iei viata si sa putrezesti in iad.

Mi-am adus aminte de mai demult, de o conversatie purtata cu o colega, cand stateam la un camin privat….Ea vedea in sinucidere ca o descatusare a suferintei. Considera ca oamenii respectivi isi iau viata ca nu mai pot suporta atata durere…..Totul e trecator dragii mei, NADA ES PARA SIEMPRE…..Orice lucru urat are un sfarsit, cum nici fericirea nu tine la nesfarsit si iarasi reluam ciclul, si iarasi plecam in cautarea fericirii, sperand sa o gasim..si in final,DA, o gasim, insa tineti minte: cu cat o cautam mai mult, cu atat mai dulce va fi!

ESTI O PERSOANA IMPORTANTA, NU UITA ASTA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: