Cum ar fi arătat istoria dacă am fi avut Facebook de-acum sute de ani?


Asadar, CUM AR FI ARATAT ISTORIA DACA AM FI AVUT FACEBOOK DE-ACUM SUTE DE ANI?

1) Creanga nu mai scria “Caprele Irinucai” sau “La cirese”. Pataniile astea din copilaria lui nu ar mai fi avut loc pentru ca ar fi cules cirese si ar fi “manevrat”capre in Farmville…

2) Viata lui Eminescu ar fi fost cu totul alta pentru ca nu ar mai fi avut nici o legatura cu Veronica Micle. Ar fi vazut pe profilul ei de Facebook ca e “in a relatinship” si nu s-ar mai fi combinat cu ea. Maxim i-ar fi dat like la vreo 2 poze.

3) Al Capone ar fi fost un ilustru necunoscut pentru ca nu ar mai fi existat razboaie intre clanuri mafiote,totul s-ar fi decis in “Mafia Wars”.

4) Hitler, in goana sa pentru exterminarea evreilor, a omorat si foarte multi oameni nevinovati.Daca ar fi existat Facebook-ul nu ar mai fi dat gres pentru ca ii selecta doar pe cei care aveau “evreu”la “religious views”.

5) “Scrisoarea a III-a” nu ar mai fi inceput cu “-Iata vine-un sol de pace..” . Daca ar fi existat Facebook , Mircea ii dadea lui Baiazid un mesaj, nu ar mai fi trimis soli.

6) Decebal ar fi murit mai repede pentru ca nu ar mai fi reusit sa stea atat de mult asuns in munti. Traian l-ar fi gasit cu usurinta uitandu-se la status-ul lui de pe Facebook…gen :”vanatoare cu arcul @ Retezat”

7) “Miorita” nu ar mai fi existat pentru ca baciul moldovean ar fi intrat la banuieli cand vedea ca “baciul ungurean and baciul vrancean are now friends”.Si mai mult ar fi sesizat complotul vazand ca acestia doi ar fi dat like , plini de invidie la numarul de oi pe care el le avea in Farmville.

Cezar ar mai fi avut o sansa daca medita putin la faptul ca Brutus i-ar fi dat “unlike”.

9) Chiar daca turcii erau “cata frunza , cata iarba”, Oamenii lui Mihai Viteazu ar fi fost mai multi.Ostenii nu ar mai fi fost chemati cu buciumul la lupta ci ar fi primit absolut toti, in timp util, urmatorul mesaj :”Mihai Viteazul invited you to join Calugareni fight”

10) “Tripla Alianta” s-ar fi format mult mai simpu..prin “send friend request”

 

Articol preluat de pe blogul lui Bendeac

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. ReJJeCTing_tHE_trUTH
    nov. 06, 2010 @ 14:49:10

    Cu centrale pe cărbune pentru a asigura necesarul de curent pentru a alimenta acele calculatoare, cu regii având V.I.P. , cu spânzurări pe baza adurilor nesemnificative, degete tăiate în urma propunerilor indecente… ce să mai, la dolce vita.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: