Madonna: «I-aş împuşca pe paparazzii români»


Madonna: «I-aş împuşca pe paparazzii români»

La doar cateva zile de la plecarea sa din Romania, Libertatea a aflat de ce Madonna a făcut baie imbrăcată in piscina hotelului Radisson: diva a luat foc cand a văzut că a fost fotografiată de paparazzi postaţi pe terasa blocului aflat în vecinătatea hotelului unde era ea cazată. Între timp, cântăreaţa, ajunsă în Israel, a fost surprinsă de paparazzi vizitând Zidul Plângerii.Madonna şi Jesus, în faţa Zidului Plângerii din Ierusalim. foto: Rompres

 

JesusMadonna“La Bucureşti a deranjat-o foarte tare că, din cauza fotoreporterilor care o vânau, nu putea face baie la piscină în costum de baie. A avut un acces de furie strigându-le dansatorilor şi membrilor staff-ului său care o invitau în apă că, dacă ar fi după ea, i-ar împuşca pe toţi paparazzii de pe acel bloc”, ne-a declarat un martor al incidentului.
Pe parcursul întregii şederi a Madonnei în România, cotidianul Libertatea a avut în permanenţă pe teren o armată de paparazzi profesionişti. Fotografii ziarului nostru, împărţiţi în mai multe echipe,
au urmărit-o pas cu pas pe vedeta americană, libertatea.ro publicând în premieră poze cu celebra cîntăreaţă şi cu oamenii din anturajul ei la piscina hotelului unde a fost cazată şi la geamul camerei unde a locuit.

Mai mult decât atât, unul dintre redactorii infiltraţi de Libertatea la hotel pe toată perioada şederii Madonnei a povestit cum, la un moment dat, dansatorii acesteia, morţi de beţi, săreau în piscină fără să le pese că ar fi putut cădea în capul cuiva.

Nici în Israel, unde a ajuns duminică seară pentru concertele pe care le susţine azi şi mâine, la Tel Aviv, vedeta nu a reuşit să scape de paparazzi. Fotografii au surprins- o pe divă, în noaptea de duminică spre luni, la Zidul Plângerii, din Ierusalim, unde a mers să se roage împreună cu iubitul ei, Jesus Luz (22 de ani).

 SURSA LIBERTATEA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: