Madonna: «I-aş împuşca pe paparazzii români»


Madonna: «I-aş împuşca pe paparazzii români»

La doar cateva zile de la plecarea sa din Romania, Libertatea a aflat de ce Madonna a făcut baie imbrăcată in piscina hotelului Radisson: diva a luat foc cand a văzut că a fost fotografiată de paparazzi postaţi pe terasa blocului aflat în vecinătatea hotelului unde era ea cazată. Între timp, cântăreaţa, ajunsă în Israel, a fost surprinsă de paparazzi vizitând Zidul Plângerii.Madonna şi Jesus, în faţa Zidului Plângerii din Ierusalim. foto: Rompres

 

JesusMadonna“La Bucureşti a deranjat-o foarte tare că, din cauza fotoreporterilor care o vânau, nu putea face baie la piscină în costum de baie. A avut un acces de furie strigându-le dansatorilor şi membrilor staff-ului său care o invitau în apă că, dacă ar fi după ea, i-ar împuşca pe toţi paparazzii de pe acel bloc”, ne-a declarat un martor al incidentului.
Pe parcursul întregii şederi a Madonnei în România, cotidianul Libertatea a avut în permanenţă pe teren o armată de paparazzi profesionişti. Fotografii ziarului nostru, împărţiţi în mai multe echipe,
au urmărit-o pas cu pas pe vedeta americană, libertatea.ro publicând în premieră poze cu celebra cîntăreaţă şi cu oamenii din anturajul ei la piscina hotelului unde a fost cazată şi la geamul camerei unde a locuit.

Mai mult decât atât, unul dintre redactorii infiltraţi de Libertatea la hotel pe toată perioada şederii Madonnei a povestit cum, la un moment dat, dansatorii acesteia, morţi de beţi, săreau în piscină fără să le pese că ar fi putut cădea în capul cuiva.

Nici în Israel, unde a ajuns duminică seară pentru concertele pe care le susţine azi şi mâine, la Tel Aviv, vedeta nu a reuşit să scape de paparazzi. Fotografii au surprins- o pe divă, în noaptea de duminică spre luni, la Zidul Plângerii, din Ierusalim, unde a mers să se roage împreună cu iubitul ei, Jesus Luz (22 de ani).

 SURSA LIBERTATEA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: