Vom avea Disneyland in România!!! yupiiii!!!


Edilii capitalei au planuri mari pentru bucureşteni: imensul parc de distracţii, Disneyland –  existent deja în marile capitale ale lumii vine şi în Bucureşti!

 

 

Foto:: kids.ro

Acest lucru este posibil şi cu putin noroc şi efort din partea municipalităţii care trebuie  să strângă de la sponsori în jur de 400 milioane de euro pentru construirea lui, după cum reiese dintr-un articol al ziarului Ring.

 

Suma necesară va fi obţinută atât din parteneriate cât şi prin linia teledon pe care consilierii generali intenţionează să o deschidă.

Chiar dacă varianta românească a Disneyland va fi mult mai mică decât surorile sale din California, Florida, Paris, Tokyo şi Hong-Kong, consilierii apreciază că ar putea deveni în timp un punct de atracţie pentru românii din toate colţurile ţării, dar şi pentru turiştii din Bulgaria, Ungaria şi Rusia, mai scrie ziarul Ring.

 

Disneyland a fost construit în Chicago, Statele Unite. În 1893 au fost puse bazele parcului de astăzi, când, după o plimbare prin Griffith Park împreună cu fiicele sale, Walt s-a hotărât că lumea are nevoie de un astfel de loc. 

 

Cel mai căutat  este Disneyland Tokyo – parcul numărând în 2008, peste 25 milioane de turişti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: