Până unde merge prostia omenească


Un spanac atipic, un gel de potenţă care nu-şi face efectul, un vibrator nesatisfăcător sau o soţie care refuză vizitele la ginecolog. Pare incredibil, dar acestea sunt doar câteva dintre reclamaţiile românilor, aflate în atenţia inspectorilor de la Protecţia Consumatorilor.

Reclamaţiile românilor, care mai de care mai trăsnite şi mai amuzante, dau bătăi de cap inspectorilor OPC, chemaţi adesea să intervină în soluţionarea unor probleme de-a dreptul incredibile.

Astfel, la Oradea, un bărbat a reclamat la OPC un vibrator, pe motiv că produsul cumpărat recent dintr-un sex-shop s-a dovedit… nesatisfăcător!

Reprezentanţilor OPC nu le-a fost prea limpede dacă nemulţumit de prestaţia vibratorului este bărbatul sau partenera lui de viaţă.

S-a plâns că gelul de potenţă nu e bun

“Un alt domn a reclamat un gel de potenţă care nu-şi face efectul”, ne-a declarat Robert Hart, purtătorul de cuvânt al ANPC.

Tot într-o sesizare, cineva a reclamat refuzul soţiei de a face un control ginecologic. Bărbatul a cerut ajutorul inspectorilor OPC ca să afle dacă soţia sa este, într-adevăr, însărcinată.

Frigiderul „defect” nu era băgat în priză

“O doamnă a reclamat la OPC că frigiderul pe care îl cumpărase de câteva zile nu a funcţionat nici măcar un minut. S-a constatat că aparatul nu era băgat în priză”, au arătat reprezentanţii ANPC.

Un consumator din Salonta s-a plâns la ANPC că, după ce şi-a cumpărat un telefon mobil din magazin, când a vrut să plece, a confundat uşa cu geamul şi a intrat pur şi simplu prin sticlă. Patronii magazinului i-au cerut clientului să plătească geamul spart, însă acesta a refuzat pe motiv că geamurile erau prea curate.

O altă persoană a reclamat că nu îi funcţionează faxul şi că cei de la care l-a cumpărat refuză să vină să constate defecţiunea aparatului. Inspectorii OPC s-au deplasat la domiciliul sibianului şi au constatat că faxul nu mai avea hârtie.

Cu găina congelată la amanet

O persoană s-a prezentat la o casă de amanet din Iaşi, încercând să amaneteze o găină congelată. Femeia i-a reclamat pe cei de la casa de amanet pe motiv că nu au vrut să-i primească pasărea.

Mai mulţi bihoreni au reclamat faptul că există pe piaţă un tip de spanac pe care l-au numit “gonflabil”, întrucât are frunzele prea mari. Fiind convinşi că este vorba de altă plantă, aceştia au solicitat, în regim de urgenţă, intervenţia inspectorilor OPC.

Spălaţi oile!

Un constănţean s-a plâns la OPC că unii politicieni sunt neserioşi, în timp ce un alt cetăţean, din Iaşi, a reclamat “transhumanţa”, prin faţa casei lui, a unei turme de oi şi capre. Din pricina mirosurilor neplăcute, bărbatul a cerut inspectorilor să se deplaseze la faţa locului şi să spele turma cu şampon şi balsam.

 Dacă ți-a plăcut acest articol,trimite și prietenilor tăi linkul următor https://giulia21.wordpress.com/2009/09/01/pana-unde-merg…stia-omeneasca/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: