SHOC(ant)”Michael a fost omorat pentru avere!”


 cancan

La Toya, sora cea mare a lui Jackson, arunca bomba–„Michael a fost omorat pentru avere!”

Fratele meu avea tot timpul bani cash in casa, in jur de doua milioane de dolari. In ziua in care a murit, cineva a furat toti banii si toate bijuteriile din casa”, a declarat La Toya, care sustine ca Regele Pop a fost ucis pentru ca era mai valoros mort decat viu.

Mona Bica

La Toya, sora mai mare a lui Michael, a dat declaratii socante despre moartea celebrului sau frate. Ea sustine ca Regele Pop a fost omorat pentru averea sa de peste un miliard de dolari. Mai mult decat atat, La Toya sustine si ca stie cine ar fi facut-o, insa nu da niciun nume.
Intr-un interviu bomba acordat presei britanice, vedeta, in varsta de 53 de ani, a dezvaluit o parte dintre temerile sale. „Michael avea tot timpul bani cash in casa, in jur de doua milioane de dolari. Ciudat este ca in ziua in care a murit nu au gasit niciun ban si nicio bijuterie. Cineva a luat tot. Cand am ajuns acasa la el, dupa doar cateva ore de cand murise, am descoperit ca toti angajatii de incredere pe care ii cunosteam fusesera concediati”, a dezvaluit La Toya. „Michael a fost omorat pentru banii lui. Stiu cine sunt vinovatii si nu-mi voi gasi linistea pana nu ii voi demasca!”, a promis aceasta.
„Michael a fost ucis pentru ca este mai valoros mort decat viu. Nu va pot spune mai mult, pentru ca as obstructiona ancheta politiei, dar veti fi cu totii surprinsi!”, a mai dezvaluit La Toya, care ii acuza pe cei din anturajul megastarului ca l-au izolat de toata lumea, inclusiv de familie.

Cocktail mortal in stomac

Potrivit rezultatelor preliminare ale testelor toxicologice din cadrul autopsiei efectuate lui Michael, acesta avea un cocktail mortal de medicamente in organism, inclusiv Demerol, metadona si Xanax in momentul mortii sale.
„Michael Jackson era ca o farmacie ambulanta cand a murit. Niciun om n-ar fi supravietuit unui asemenea cocktail de medicamente foarte puternice. Era letal”, au afirmat surse din randul anchetatorilor care se ocupa de caz.

copiii mjParis ii scrie zilnic tatalui ei

La Toya a dezvaluit ca Paris Katherine, fiica Regelui Pop, ii scrie in fiecare zi tatalui ei scrisori in care ii spune cat de mult il iubeste. Fetita a depus in sicriul lui Michael jumatate din medalionul ei in forma de inima. Interesant este ca fiii, Prince Michael si Blanket, si fiica megastarului, Paris, nu stiau ca tatal lor e superstar, pentru ca nu-l vazusera in niciun concert si nu aveau voie sa se uite la televizor decat la programe pentru copii.
(M.B.M.)

Michael Jackson nemachiat

michael nemachiatIn ultimul sau numar, revista britanica „Q” a publicat pe coperta o imagine cu Michael nemachiat si neretusat pe calculator. Ceea ce socheaza in fotografie este nasul megastarului, care este extrem de cazut de la multiplele operatii estetice. Se spune ca in imaginea respectiva Michael purta peruca, ceea ce confirma faptul ca Regele Pop ajunsese aproape chel.
(D.A.)

Reclame

10 comentarii (+add yours?)

 1. KARLA MEGA FANA MICHAEL JACKSON
  sept. 02, 2009 @ 07:56:12

  ORICE SE VA INTAMPLA EU STIU CA PT ASTA A FOST OMORAT MICHAEL JACKSON SI CONRADD MURAY L A UCIS NIMENI ALTCINEVA ASA AM AFFLAT ASA E
  I LOVE YOU VERRY VERRY VERRY MUCH MJ I’M HEERE WITH YOU FOREVER
  I LOVE YOU
  MICHAEL JACKSON IS MY KING MY LOVE MY LIFE

  Răspunde

 2. Miaanda
  mai 17, 2010 @ 14:12:19

  I love Michael Jackson :((

  Răspunde

 3. OLTEANU ALY
  nov. 08, 2010 @ 16:09:14

  Matei-11:25 aceste versete ne sugereaza nu ca suntem niste adultii redusi mental la nivelu unui minor de 10 ani si ne reda pur si simplu sa nu fim rai in inima ,sa imitam inocenta unor copiii; -Marcu-9:33-35, isus in mod practic prin intermediul unui copilas si-a ajutat discipolii sa inteleaga puctul de vedere al lui dumnezeu este diferit de al oamenilor,inclinatii sa obtina functii inalte cu scopurii egoiste in favoarea lor si in defavoarea semenilor lor; -MICHAEL JACSON ,a fost victima unor EXPERTII in interpetarea biblieii pentru al descredita,denigra si al demoraliza in timp ce medicul ii trata cu medicamente sa-l distruga psihic,moral,sp,fizic sa corespunda cu ce si-au propus dar si tinut cit mai departe si izolat de familie pentru a ii distanta sufleteste membrii familieii uni de altii dar sa nu se poata apara; -cei mai cruzii oamenii sunt cei care se fac stapinii pe viata,corpu,sentimentele ,mintea,unui om ,se numeste diabolism,cruzime sadica; -in mod sigur ca a fost fara stirea si fara consimtamintul lui sub autoritatea UNORA care ii admnistrau viata,familia si drepturile in defavoarea lui;

  Răspunde

  • giulia21
   nov. 19, 2010 @ 21:53:01

   in primul rand , daca esti ortodox Iisus se scrie cu doi de i domne, in al 2lea rand, Dumnezeu se scrie cu D MARE…pai ori suntem crestini ori nu mai suntem….?

   Răspunde

 4. OLTEANU ALY
  nov. 23, 2010 @ 14:41:13

  -Multumesc pentru corectare si observatie fara sa folosesc ironia DUMNEZEU nu ne alege

  Răspunde

 5. OLTEANU ALY
  ian. 06, 2011 @ 15:14:52

  UN MESAJ PENTRU CORPUL DE GUVERNARE MARTORII LUI IEHOVA,FILIALEI DIN ROMANIA,FAMILIEI ROMAN IONEL SI ANI,FILIALEI DIN ROMANIA SI CIRCUMSCRIPTIEI JUDETULUI DOLJ:eu nici nu trecusem in viata mea pe la vre-o comisie de expertiza si nici nu am facut vre-o internare pentru tratament de boli psihice in vre-o clinica sau la domiciliu si inca inainte de 1989 voi erati posesorii al unor dosare si faureati in continoare dosare ,aceasta este LUMEA NOUA pe care o predicati in cuvinte si alceva in fapte ? -data vitoare am si niste probe mai convigatoare pentru cei unsi cu toate alifiurile crimei organizate si mafiei celor care au facut politie politica; -piosi italieni dejacum am venit eram tinta si obiectivul lor si foarte multi zlugoi din instituti au colaborat cu grupuri de asa zise surori si asa zisi frati de credinta pentru a distruge si ruina familia mea si pentru a ne pune in pericol viata si drepturile; -asa a dat exemplu isus,una in fapte si alta in cuvinte?

  Răspunde

 6. OLTEANU ALY
  feb. 14, 2011 @ 14:44:44

  -Nu am uitat de voi dar stiti ce spune eclesiastu ; -nu am fost adepta muzicii lui dar aveti ceva in comun cu asfel de intimplari;

  Răspunde

 7. OLTEANU ALY
  iun. 30, 2011 @ 12:53:04

  UN MESAJ PENTRU PIOSI :inpuscatu obliga toti cetateni sa isi puna grupa sanguina pe buletinu de indentitate,avea o hiba,un fix din acest puct de vedere,daca nu avei grupa sanguina pe buletin erai amendat; -iar biblia spunesa nu folosim singe,este normal sa respectam biblia,atunci daca nu se foloseste singe de ce este nevoe sa ne stiti grupa sanguina la fel ca dictatorii? -cunoscind grupa sanguina al unui om,ii cunosti puctele forte si puctele slabe,personalitatea si sti cum sa-l lucrezi,uni te atrag si alti te pocnesc in echipe organizate ca paesenisu cu cei din interior si cei din exterioru organizatiei; -am sa revin,la un timp stabilit de mine pentru a se vede ce au invatat pe la familia circiumaru, baciu,ciliban,zatreni,miclesti si alti destui de multi;

  Răspunde

 8. OLTEANU ALY
  ian. 16, 2012 @ 12:13:17

  -pt.mine nu mai este un secret ca in mod subtil si tacit sunteti mina cu anumite personalitati prin toate,familiile dar si toate institutile precum ,banca,politia,admnistratie locala,armata,justitie,sanatate incurajind ,DEPOPULAREA, MANIPULAREA,DEPORTAREA,,NEPOTISMELE ,divizarea familiilor pentru a se creia disconfort in familii,societate,instituti de catre cei care isi selecteaza victimile pentru a le acapara drepturile sub pretextu ca nu au discernamint ; -una este sa folosesti droguri din placere si cu totul alceva cind ti se pun indirect,una este cind un medic este de buna credinta si cu totul alceva este cind foloseste tratament interzis in medicina sau droguri pentru a modifica comportamentul sau a distruge mental,moral,spiritual,fizic,material,finaciar o persoana intr-un timp mai lung dar SIGUR si cu incetinitoru sa nu para nimeni vinovat,inculpat,acuzat decit victima care are de suferit,find expusa excesiv la ostilitate,denigrarii ,descreditare de cei care acapareaza si revendica drepturi dupa niste criteri numite compolt si crima organizata; -Eu nu am intrat in organizatie pentru scopuri imorale sau materiale si nici nu ma consider o persoana apostata deoarece am facut foarte multe in mod desinteresat pentru cei care iam crezut frati chiar si atunci cind in mod premeditat cu cei din instituti au atentat la viata si drepturile mele si decomun acord pina in prezent mau expus la un regim de tiranie,discriminare,exterminare find inpinsa in mediu in care nu sunt obijnuita pentru a mi se distruge tot ce se numeste sanatate a unui om din toate puctele de vedere; nu tre -nu mai este un secret pt. mine ca tot ce spune,face sau are legatura cu victima are o interpetare negativa fara drept de a mai fi aparata de institutii sau UNSI cinnd cineva iti pune viata,familia si drepturile in pericol la intelegere uni cu alti inplicind persoane ostile precum ,parinti si frati vitregi, asa zisele grade de rudenie prin alianta,vecini,preteni; -dumnezeu si isus nu incurajaza complot,politie politica,crima organizata si nu sunt asociati si solidari cu asfel de persoane; -daca voi a-ti fi tratat teocratic cazul meu mult rau se evita,dar a-ti tratat cazul meu ca si cind voi sunteti dumnezeii:psalmul 82;

  Răspunde

 9. OLTEANU ALY
  aug. 10, 2012 @ 17:42:31

  pentru mine nu mai este un secret ca aveti congregate in institutii cu care va favorizati reciproc cei inruditi si infratiti uni cu alti dupa niste criteri si ideologia fostelor dictaturii la fel cum nu mai este un secret nu sunteti de acord cu crima organizata dar o sponsorizati; -in biblie nu am gasit nicaerea scris ca dumnezeu si fiul lui sunt adepti ai dictaturilor puse in legatura cu crima organizata,,manipulare,politie politica,fabrica de nebuni,divizarea familiei; -a-ti facut cu mine ce a invatat zara marian si marga cu ionescu tudorita si neamurile lui fosta ionescu georgeta prin ijtle cind era director bagaela si suvaina si prin hanu rosu neamurile lui miclescu,zatreanu,chiciu,ciuciu georgeta,tomescu damian, prin romanesti dan puiu,dan barbu,ionel roman,prin bresti savu matei ,florin sollea cu criminalistica,leaganu de copii si protectia sociala,salile de maternitate,ministeru munci si pe unde dan puiu era infratit in afaceri cu miclesti,zatreni,fulguta,ciliban,solea,vulpato,uni supraveghetori italieni cu hanu rosu si uni politisti de la fabrica de nebuni cu uni medici nemilosi si uni primari coruptii; -nu cred ca nu se stia ca piosi mei frati au colaborat cu republica securista si cu mama si frati vitregi ai fiului meu si ai mei in defavoarea mea si in favoarea celor cu care au in comun scopurile si interesele autoritatii laice ; -daca il iubeati pe iehova si isus nu a-ti fi permis asa ceva si nu a-ti fi solidari si asociati cu parinti ,frati vitregi si neamuri,vecini,s.md care colaboreaza cu cei ce fac politie politica,fabrica de nebuni,industria crimei organizate,mafia SI imobiliara,DEPORTARE; -CORPUL DE GUVERNARE SI FILIALA DIN ROMANIA SUNTETI RESPONSABILI,SI SPER CA GUVERNUL AMERICAN SA AUDA SI SA PERCEAPA CE AU FACUT CU MINE ASA ZISI MEI FRATI PE MINA CU CEI CARE MIE MIA UCIS TATAL SI CU MAMA SI FRATI VITREGI AI FIULKUI MEU; TALAU MIRELA ESTE UN FEL DE GRAD DE RUDENIE CU PRIMA SOTIE A TATALUI MEU VITREG,CU BUTUSINA VIORICA SI CALDARARU RAMONA; -EVIDENTA POPULATIEI SE INTRETINE IN AFACERI CU FABRICA DE NEBUNI,INDUSTRIA CRIMEI ORGANIZATE,MAFIA IMOBILIARA SI MINISTERU MUNCII CU NISTE FAMILII FAVORIZATE DUPA IDEOLOGIA FOSTELOR DICTATURI PUSE PE EPURARE,DIVIZARE,ACAPARAT,DEPORTARE;

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: