Ce ciudăţenii s-au găsit în produsele fast-food!


OMG! Iată câteva cazuri în care produsele de fast-food au fost presărate cu anumite ingrediente nu doar scârboase, ci şi terifiante!

1. Un deget
O femeie din California a susţinut în 2005 că în sosul de chili a găsit nimic altceva decât vârful unui deget! Poliţia a pornit investigaţiile, analizând degetele tuturor angajaţilor. Surpriza a fost însă când femeia a mărturisit că ea a pus “ingredientul” special în mâncare. După cum era aşteptat, aceasta a fost imediat trimisă la închisoare.

2. Piele de om
Un individ a câştigat o sumă frumuşică de bani după ce a muşcat dintr-un sandwich care conţinea şi o bucată de carne de om, care deţinea amprente digitale. Bleaaaah! Managerul fast-food-ului a declarat că şi-a tăiat din greşeală un pic de piele atunci când pregătea salata…

3. Lame de ras
Un bărbat din New York a vrut să dea în judecată un restaurant, pretinzând că în hamburger-ul său a găsit lame de ras. Problema a fost însă că poliţiştii au descoperit că bărbatul se tăiase intenţionat în interiorul gurii pentru a câştiga nişte bani.

4. Mucus
Un angajat al unei gogoşerii i-a servit unui poliţist cafea care conţinea şi un ingredient secret: salivă amestecată cu mucus. Poliţistul a trimis băutura la testat, după care s-a simţit liber să-l aresteze pe tânărul tupeist.

5. Salivă
Se pare că nimeni nu prea îi înghite pe poliţişti. Dar nici aceştia n-au reuşit să înghită un sandwich de la Burger King, când acesta a fost presărat cu salivă de către doi angajaţi în 2004. Aceştia au încercat să se scoată spunând că unul din ei a scuipat în el din glumă, iar celălalt l-a servit fără să ştie. Din păcate scuza n-a funcţionat, ambii fiind trimişi la pârnaie pentru 6 ani + o amendă de 10 mii de dolari.

6. Cioburi
Nici McDonald’s nu se lasă mai prejos. Poliţistul John Florio a dat în judecată firma pentru 6 milioane de dolari pentru că a găsit bucăţi de sticlă în burger-ul lui. Angajatul şi-a recunoscut vina.

7. Spray de Graffiti
Un tânăr de 17 ani a hotărât să-i joace o farsă unui poliţist punându-i în burger o substanţă care îndepărtează graffiti-ul. Bărbatul a fost bolnav pentru mai multe zile, iar angajatul a trebuit să-i plătească spitalizarea şi să stea închis 9 luni (după ce-şi termină şcoala).

8. Deget îngheţat
În mai 2005, un individ a confundat un deget uman congelat cu o bombonică din îngheţată. Aşa că evident, a început să-l lingă. Se pare că organul provenea de la un angajat care a suferit un accident la lucru. Bărbatul plănuieşte să dea firma în judecată, iar până atunci ţine degetul respectiv la păstrare.

9. Breloc
O femeie a descoperit în burger-ul ei un breloc de chei care afişau o scenă porno. Aceasta aproape că şi-a spart dinţii, aşa că nu vrea să stea cu mâinile în sân până ce vinovaţii nu vor plăti!

10. Marijuana
Burger King a comis-o din nou! Doi poliţişti au servit cu plăcere nişte sandwich-uri în care angajaţii au strecurat frunze de cannabis. Incidentul s-a petrecut în 2006, iar Burger King s-a ales cu un proces

Publicat in categoria: Hot Stuff , la data: Marţi, 21 Iulie 2009 .

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

 1. buca lata
  iul. 25, 2009 @ 21:55:12

  iinteresant..

  Răspunde

 2. Alexa
  iul. 26, 2009 @ 13:49:10

  Eh..makar la ei se gasesc marijuana,lame de ras…La noi gasesti gandaci,viermi sau mai stiu eu ce :-&

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: